На Запоріжжі у снігові пастки потрапили дві вантажівки, автобус та легковики

Запорізькі водії потерпають від снігу і льоду на дорогах області, лише за минулу добу, 10 січня, рятувальники допомогли п’ятьом водіям

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС в Запорізькій області.

Так, легковики "Тойота" і ВАЗ "злетіли" в кювет на трасі "Харків - Сімферополь" поблизу села Зелений Гай вчора, 10 січня, удень. Увечері допомога знадобилася вантажівці ДАФ, яку розгорнуло на підйомі на автодорозі "Дніпро – Запоріжжя" біля села Лукашево Запорізького району.

Ще одне ДТП сталося автодорозі "Харків - Сімферополь" біля села Малокатеринівка Запорізького району. Тут застряг у кюветі мікроавтобус "Фольксваген". А близько десятої години вечора на біля готелю острові Хортиця вантажний автомобіль КамАЗ із причепом розгорнуло на підйомі.

У всіх випадках рятувальники допомогли водіям продовжити рух. В автівках знаходилося сім людей, медична допомога їм не знадобилася.

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС в Запорізькій області.

 

Так, легковики Тойота і ВАЗ злетіли в кювет на трасі Харків - Сімферополь поблизу села Зелений гай вчора, 10 січня, удень. Увечері допомога знадобилася вантажівці ДАФ, яку розгорнуло на підйомі на автодорозі Дніпро – Запоріжжя біля села Лукашево Запорізького району.

 

Ще одне ДТП сталося автодорозі Харків-Сімферополь біля села Малокатеринівка Запорізького району. Тут застряг у кюветі мікроавтобус «Фольксваген».   А близько десятої години вечора на острові Хортиця біля готелю вантажний автомобіль КамАЗ з причепом розгорнуло на підйомі.

 

У всіх випадках рятувальники допомогли водіям продовжити рух. В автівка знаходилося сім людей, медична допомога їм не знадобилася.

 

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme