Вбивця з Старосинявщини постане перед судом

Наразі підозрюваний під вартою, його чекає 15 років ув'язнення

Вбивця з Старосинявщини постане перед су…

На Хмельниччині завершили слідство у кримінальному провадженні про зухвале вбивство жителя Старосинявського району, повідомляє Depo.Хмельницький

Старокостянтинівська місцева прокуратура затвердила та направила вже до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо мешканця Старосинявського району за підозрою у вчиненні вбивства.

"Обвинувачений вже був судимий у 2015 році за вчинення умисного злочину. Проте, відбувши покарання, на шлях виправлення не став та через півроку вчинив ще більш тяжкий умисний злочин," - розповідає керівник місцевої прокуратури Василь Сліпець.

Чоловік, перебуваючи в помешканні свого знайомого, де вони розпивали спиртні напої, запросив туди ж потерпілого. В подальшому, між ними на ґрунті тривалих неприязних відносин через ревнощі виникла суперечка, що переросла у бійку.

Під час конфлікту зловмисник наніс потерпілому численні удари металевою кочергою, від чого той впав. Не зупиняючись на вчиненому, обвинувачений прив’язав потерпілого до ліжка та господарським ножем перерізав йому горло. Смерть настала миттєво.

"Щоб приховати злочин, він на подвір’ї за допомогою сокири розчленував тіло на декілька частин. Голову загиблого викинув у сільський ставок, а рештки закопав у парку, що розташований поряд," - каже прокурор.

Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Йому інкримінується вчинення умисного вбивства ч. 1 ст. 115 КК України, за яке передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme