У Запоріжжі відбувся турнір з вуличного баскетболу

Запоріжжя приймало масштабний турнір ZAPORIZHIA WINTER BASKET BATTLE 3x3

У Запоріжжі відбувся турнір з вуличного…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на обласну федерацію баскетболу.

Відбірковий етап всеукраїнських змагань ZAPORIZHIA WINTER BASKET BATTLE 3x3 був відкритий для всіх бажаючих. Змагалися за нагороди як професіонали, так і аматори. Участь взяли 36 команд з Запоріжжя, Дніпра, Мелітополя, Гуляйполя та Вільнянська. Визначали найсильніших у трьох категоріях – "юнаки U18", "жінки" та "чоловіки". Саме в останній розгорнулись найзапекліші баталії. У матчі за бронзу зійшлися запорізька "Гантеля" та дніпровська "Спарта". Попри те, що господарі тривалий час вели у рахунку, нагорода таки відправилась до Дніпра - 11:10. А ось за золото боролись два місцеві колективи "Янг Тесла" та "Бомжі" – чемпіонами стали "теслівці", перемігши 11:8.

У жінок за нагороди боролись дев’ять колективів. Перемогу у цих змаганнях святкували дівчата з Мелітополя "МГПУ-1", які розгромили запорізьких "Ромашок" – 11:1. У втішному "бронзовому" фіналі команда "Дніпро" переграла місцевих "Хуліганок" 7:5.

У категорії "юнаки" змагалося 11 команд. Тут обійшлося без сенсацій – у "запорізькому" фіналі "Face", кольори якого захищали гравці БК "Запоріжжя-2-ЗНТУ", виграв в "Обі Ван" 11:6. Бронзу здобули стрітболісти "Hard Rock", які переграли 11:6 команду "Sweet boys".

Нині ж переможці турніру готуються представити наш край на фінальному етапі всеукраїнських стартів, що прийматиме Київ у лютому.

Запоріжжя приймало масштабний турнір ZAPORIZHIA WINTER BASKET BATTLE 3x3 - фото 1

Запоріжжя приймало масштабний турнір ZAPORIZHIA WINTER BASKET BATTLE 3x3 - фото 2

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme