У Хмельницькому за неприбрану територію каратимуть гривнею

Підприємства, установи, організації усіх форм власності повинні своєчасно прибирати від снігу закріплені за ними території

У Хмельницькому за неприбрану територію…

Управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста нагадує, Правила благоустрою території Хмельницького є обов'язковими для виконання як органами державної влади та місцевого самоврядування, так і підприємствами, незалежно від їх відомчого підпорядкування та форм власності, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу мерії.

За документом, всі, в тому числі орендарі приміщень зобов'язані проводити роботи з очистки від снігу та льоду розпочинати з настанням снігопаду. І в першу чергу прибирати тротуари, дороги до під'їздів, місць зупинок , люки водопровідних і каналізаційних колодязів.

У період ожеледі посипати тротуари, переходи через вулиці, місця зупинок пасажирського транспорту, спуски, підйоми. 

Також, з додержанням правил безпеки, проводити очистку дахів від снігу та льодових бурульок;

І, зрештою, вивозити зібрані з прилеглих територій сніг та лід власними силами спеціалізованих підприємств або на умовах договору.

За порушення Правил благоустрою території міста Хмельницького передбачені штрафи -  для юридичних осіб - від 850 до 1700 грн, для фізичних - від 340 до 1360 грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme