Мер Кличко наказав своїм комунальникам краще прибирати Київ від снігу

Сьогодні очільник столиці провів нараду з профільними чиновниками мерії, які відповідають за прибирання снігу

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу КМДА. 

Зокрема, мер Києва Віталій Кличко провів нараду з главами районів, керівництвом "Київавтодору", "Київпастрансу", "Київтранспарксервісу" та керівниками районних ШЕУ щодо ефективності прибирання столиці від снігу.

"Я вночі перевіряв, як у нас відбувається прибирання снігу зі столичних вулиць. Комунальники працюють. Але, оскільки я виїхав на перевірку без попередження, побачив і проблеми, які є в роботі, – зазначив Віталій Кличко. – Тому доручаю усім службам відповідально ставитися до роботи. Головне завдання, – щоб до вівторка, коли почнеться робочий тиждень, вулиці, магістралі, тротуари столиці були очищені від снігу».

Також Віталій Кличко акцентував увагу всіх комунальних служб на тому, що обов’язково мають бути прибрані переходи біля зупинок громадського транспорту, тротуари. І що в особливо посиленому режимі повинні відбуватися роботи з прибирання наступної ночі.

"У вівторок Київ повинен повернутися до звичного життя. Це – завдання для кожного з вас!", – звернувся до керівників комунальних служб мер столиці. 

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme