Сумські злодії кволо відходять від Нового року

За добу поліцією розкрито п'ять майнових злочинів

Поліцейські Сумщини за добу розкрили один грабіж та п’ять крадіжок. Здобиччю зловмисників стали мобільні телефони, велосипеди, господарчі інструменти та готівкові кошти, констатує Depo.Суми.

Так, поліцейським Конотопа, інформує відділ комунікацій обласної поліції, вдалось встановити особу грабіжника, який, у вечірній час на міській вулиці вирвав з рук 46-річної місцевої жительки її сумку із особистими речами, телефоном та грошима. Ним виявився 24-річний житель району, який вже притягувався до відповідальності за незаконний оборот наркотиків. За даним фактом слідчими поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України "Грабіж". Чоловіку загрожує кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі на термін від чотирьох до шести років.

Двох викрадачів велосипедів викрили правоохоронці Шостки та Ромен. Першим із зловмисників поліцейські встановили 35-річного шосткинця, який поцупив велосипед, залишений власником біля магазину. Другим затриманим виявився 28-річний роменчанин, який свій "трофей" поцупив з під’їзду житлового будинку.

Ще двох "нечистих на руку" знайомих викрили поліцейські Охтирки та Путивля. Спочатку охтирські стражі правопорядку встановили особу крадія ноутбука з будинку літньої охтирчанки. Ним виявився раніше судимий за крадіжку 32-річний знайомий її співмешканця, якого господар пригощав горілкою в себе вдома. Чоловік угледів дорогу техніку й «прихопив» її із собою. Наразі ноутбук правоохоронці вилучили у зловмисника та ближчим часом повернуть власниці. А вже другу горе-гостю за підозрою у крадіжці мобільного телефону в свого знайомого затримали правоохоронці Путивля. Нею виявилась 38-річна місцева жителька.

Глухівські поліцейські розкрили крадіжку господарських інструментів з місцевого приватного домогосподарства. Зловмисником виявився 43-річний глухівчанин, який вночі проник до незамкненого господарського приміщення та виніс звідти компресор, кутошліфувальну машину, дискову пилу та ящик з інструментом.

Наразі всі підозрювані, в рамках відкритих кримінальних проваджень, перевіряються поліцією на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme