Ще один псих у Сумах підклав "вибухівку" у лікарню

Патрульні розшукали чоловіка, який залишив у громадському закладі невідомий предмет

На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у приміщенні стоматологічної поліклініки на вулиці Привокзальній невідомий залишив підозрілий предмет та зник з місця події, повідомляє Depo.Суми.

Патрульні, які першими прибули на місце події, евакуювали на безпечну відстань всіх лікарів і відвідувачів закладу та огородили прилеглу територію. За кілька хвилин на місце події прибули спецслужби, слідчо-оперативна група, рятувальники, вибухо-технічна служба та кінолог з службовою собакою.

Вибухотехніки та кінолог обстежили все приміщення та залишений предмет, яким виявилась циліндрична трубка з відстріляного піротехнічного виробу. Жодних вибухових пристроїв, речовин, боєприпасів чи їх компонентів не виявлено.

Впевнившись у безпеці, робочий день було відновлено.

За наявними камерами спостереження патрульні отримали прикмети невідомого. Інспектори одразу упізнали у ньому свого "старого знайомого", який за час роботи патрульної поліції в обласному центрі декілька разів влаштовувавв подібні витівки.

За місцем мешкання інспектори знайшли 36-річного чоловіка, який має розлади психіки та перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері. Свій вчинок громадянин пояснити ніяк не міг.

Полісмени доставили його до Сумського відділку поліції, де у подальшому він був госпіталізований до Сумського обласного психоневрологічного диспансеру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme