Розгляд апеляції по справі Єфремова перенесено на 17 січня

Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляції на продовження арешту екс-голови фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова на 17 січня

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на "112 Україна".

"Суд перенесли на 17 січня у зв'язку з неповним складом колегії суду. Сьогодні повинні були розглядати скаргу захисту Єфремова на рішення Печерського суду про продовження його арешту до 22 січня", - повідомила кореспондент.

Як повідомлялося раніше, 4 січня Генеральна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно Єфремова. Його звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА (ч. 3 ст. 27, ст. 341 КК України); в пособництві в захопленні Управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України).

Нагадаємо, Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня в аеропорту Києва. Крім посягання на територіальну цілісність і недоторканність країни, Єфремова підозрюють у прямій підтримці терористичної організації "ЛНР", а також незаконному заволодінні майном "Луганськвугілля". Єфремова залишили під вартою до 22 січня.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme