На Вінниччині 17-річний рецидивіст вкрав скутер і поїхав красти бензопилу

Поліцейські затримали юного зловмисника

На Вінниччині 17-річний рецидивіст вкрав…

Вчора, 3 січня, у Тростянці 17-річний раніше судимий за майнові злочини місцевий житель вкрав у своєї знайомої скутер "Альфа" та поїхав до Чечельницького району, де викрав бензопилу. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу обласного управління Нацполіції.

До поліції з заявою про зникнення транспортного засобу звернулась 36-річна жителька селища Тростянець. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Тростянецького відділення поліції встановили особу зловмисника, причетного до вчинення правопорушення. Ним виявився 17-річний раніше судимий за майнові злочини житель Тростянця.

Зловмисника оперативники затримали в Чечельницькому районі.
Як з’ясувалось, на викраденому скутері хлопець поїхав до села Ольгопіль, де колись навчався. По дорозі в одному з сіл району він встиг викрасти бензопилу з господарського приміщення місцевого жителя.

"Викрадене поліцейські вилучили та повернули власникам. За даним фактом відкриті два кримінальних провадження за ч.2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Такі правопорушення караються позбавленням волі на строк до 8 років", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme