В Конотопі подорожчало ТВ

Оператор змушений підняти ціни або виключити з пакету провідні канали

Про це повідомляє Depo.Суми.

Як відомо, 1 січня почав діяти закон, який змінив правила трансляції українського кабельного телебачення. Медіа-групи отримали право вимагати з провайдерів плату за мовлення каналів у їхніх мережах.

Як повідомили інтернет-порталу ТопКонотоп в телекомунікаційній компанії "«Зурбаган", у зв’язку з цим вартість кабельного телебачення в Конотопі подорожчала до 26 гривень на місяць.

У кабельного оператора був вибір: або збільшити абонплату, або відмовитися від трансляції практично всіх популярних каналів. У "Зурбагані" зазначають, що було прийнято рішення залишити українські канали і укласти договори з медіагрупами. Зробили це, ідучи на зустріч численним побажанням абонентів.

Додаткова плата за трансляцію 24 каналів з урахуванням ПДВ та накладних витрат склала 8 гривень — на стільки і збільшилася абонплата для кінцевого користувача.

Останній раз кабельне телебачення в Конотопі дорожчало 5 років тому - у 2012 році.

Варто відзначити, що в Сумській області зафіксовано випадок, коли кабельний оператор відмовився укладати договори з медіагрупами і відключив трансляцію популярних українських каналів для своїх абонентів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme