Англійці подякували одеській поліції за порядок на матчі "Зорі" та "Манчестера" (ДОКУМЕНТ)

Посольство Великої Британії подякувало за забезпечення безпеки англійських футбольних вболівальників до, під час та після проведення футбольного матчу

Англійці подякували одеській поліції за…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на відділ комунікації поліції Одеської області, посольство Великої Британії висловило одеським правоохоронцям свою вдячність за підтримку та співпрацю з представниками англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" і британською поліцією.

Нагадаємо, 8 грудня 2016 року в Одесі пройшов футбольний матч між ФК "Зоря" (м. Луганськ, Україна) та ФК "Манчестер Юнайтед" (м. Стретфорд, Англія). У цей день до Одеси прибули близько півтори тисячі вболівальників з різних країн світу. Публічний порядок забезпечували більше тисячі поліцейських.

Англійці подякували одеській поліції за порядок на матчі "Зорі" та "Манчестера" (ДОКУМЕНТ) - фото 1

На міських вулицях та на стадіоні "Чорноморець" постійно чергували працівники одеської поліції та поліцейські з інших областей України, які прибули на допомогу колегам. На стадіоні також працювали керівники поліції, СБУ та інших силових структур регіону. Крім цього, одеські поліцейські тісно взаємодіяли з колегами з Великобританії, які прибули разом з британською футбольною командою.

Крім того, нагадаємо, що в результаті штовханини між фанатами кільком гостям з Англії ще перед матчем під час маршу встигли розбити носи

А перед матчем "Зорі" та "МЮ" в Одесі бійці Нацгвардії марширували під "Jingle Bells", а підприємливі одесити торгували біля стадіону символікою обох клубів, аби заробити на їх фанатах.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme