Які продукти категорично не можна вживати на сніданок
Сніданок є важливим прийомом їжі. Адже наше самопочуття протягом всього дня залежить саме від того, що ми їмо вранці
За сніданком ми насичуємо організм і налаштовуємо його на продуктивну роботу в першій половині дня. Саме тому ранкове меню ми намагаємося наситити "корисними" продуктами.
Однак не всі продукти, які мають таку репутацію, можна їсти натщесерце, пише "Сніданок 1+1", передає depo.ua.
Банани
Як відомо, у бананах багато калію і це порушує баланс організму вранці. Окрім того, банани — джерело магнію, який регулює діяльність серцево-судинної системи.
З'їдаючи банани натщесерце, ви ризикуєте порушити кальцієво-магнієвий баланс. Тому їх краще притримати на другий сніданок.
Груша
Груша – це джерело корисних речовин, вітамінів і мінералів. Але через високий вміст в ній грубої клітковини і фруктових кислот, грушу не рекомендується їсти натщесерце.
Краще всього їсти грушу не менше ніж через півгодини після їжі, а краще через годину. Слід запам'ятати, що після того, як ви з'їли грушу, не слід пити сиру воду, холодні напої, вживати важку жирну їжу, м'ясо.
Йогурт
Як це не дивно, але в список потрапив і йогурт. Він містить корисні для травлення бактерії, які сприяють засвоєнню їжі.
Якщо він потрапляє у порожній шлунок, його сік знищує усі бактерії і тоді від йогурту ніякої користі. Найкраще його вживати через дві годині після їжі.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Життя