Вчені пояснили, чому не можна вживати білки і вуглеводи одночасно
Група американських науковців з'ясувала, в чому полягає головна шкода від споживання одночасно білків і вуглеводів
Вчені пояснили, що одночасне споживання білків і простих вуглеводів (наприклад, цукру) зменшує окислення жирів. І чим більше ви споживаєте їх разом, тим менше ліпідів переробляється, передає Depo.ua з посиланням на EurekAlert!.
За словами експертів, раціон з білків і вуглеводів негативно впливає на енергетичний баланс організму, змінює харчові пристрасті і сприяє накопичення організмом жиру.
При цьому збільшення калорійності страв не збільшує пропорційно кількість засвоєної енергії. Висновки вчених базуються на дослідах, у яких брали участь 13 жінок і 14 чоловіків, середній вік яких становив 23 роки.
Нагадаємо, щоб схуднути, потрібно пити каву, - вчені.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Життя