Вафельний торт із згущеним молоком: Ектор Хіменес Браво поділився простим рецептом
Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес Браво запропонував приготувати відомий кожному українцю торт з дитинства – вафельний зі згущеним вареним молоком
Хтось стверджує, що рецепту вафельного торта не існує, адже тут усе і так зрозуміло, але насправді, скільки господарів та кухарів в Україні, стільки версій цього смаколику існує. Попри те, що цей "народний" десерт є доступним та недорогим, його готують та подають не тільки у кав'ярнях чи кафе, а й у ресторанах.
Своєю версією відомого рецепту вафельного торта Ектор Хіменес Браво поділився на своїй сторінці в Instagram, передає Depo.ua. При цьому до традиційних інгредієнтів кухар додав арахіс та банани.
Вафельний торт з бананом: рецепт від Ектора
Інгредієнти:
- варене згущене молоко "Іриска" – 2 банки
- масло вершкове – 200 грамів
- банан – 1 кілограм
- вафельні коржі – 1 упаковка
- арахіс – 150 грамів
Приготування:
- Підготуйте арахіс. Запечіть його у духовці на пергаменті при 180 градусах до золотистого кольору. Згодом подрібніть арахіс.
- Банани наріжте слайсами.
- Іриску змішайте з вершковим маслом кімнатної температури.
- Головний секрет – ретельно промазати кожен шар.
- Після того, як намазали вафельний корж ірискою, покладіть банани. Можна на кожен корж покласти подрібнений арахіс.
- Верхівку торта прикрасьте подрібненим арахісом, а боки торта змажте кремом, який залишився.
- Найголовніший секрет від Ектора: перш ніж їсти, дайте торту постояти. Бажано добу. А при подачі посоліть морською сіллю – смак буде більш насиченим.
Смачного!
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Життя