У Північній Кореї створили спиртне, від якого не буває похмілля
Секрет напою, що отримав назву Koryo Liquor, полягає у використовуваному в ньому високоякісному женьшені і обпеченому клейкому рисі замість цукру
У Північній Кореї розробили спиртне, яке, за словами фахівців з цієї країни, не викликає похмілля, повідомляє depo.ua з посиланням на "Пхеньян таймс".
Як зазначається, фект похмілля відсутній завдяки інгредієнтам, з яких зроблено напій, серед яких - женьшень і рис.
Секрет напою, що отримав назву Koryo Liquor, полягає у женьшені і обпеченому клейкому рисі, який заміняє цукор.
Подібне поєднання "високо оцінене експертами та споживачами, так як напій дуже м'який і не викликає похмілля".
Крім того, обсмажений клейкий рис містить основні амінокислоти, мінеральні речовини і вітаміни, що сприяють розщепленню жирів.
Міцність розробленого північнокорейськими фахівцями напою варіюється від 30% до 40%.
Проте експерти, опитані американським сайтом NK News, який спеціалізується на публікації новин про КНДР, дуже сумніваються в тому, що цей напій дійсно не викликає симптомів, які з'являються від зловживання алкоголем.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Життя