У Кембриджі "викинуть" з меню яловичину й баранину

Університет Кембриджу прибере з меню яловичину й баранину, аби зменшити на третину викиди вуглецю
 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Укрінформ".

"Університет Кембриджу заявив про вилучення зі свого меню яловичини й баранини, аби зменшити на третину викиди вуглецю, пов'язаного з їжею", – йдеться у повідомленні.

Компанія, яка займається кейтерінгом в університеті, ще з жовтня 2016 року замінила у 14 місцях та на 1500 заходах м'ясні продукти на рослинну сировину.

Також був збільшений вибір вегетаріанських страв.

За словами професора Андрю Балмфорда, університет "вже стрімко зменшив свій вуглецевий слід".

Нагадаємо, в Європі посилились вимоги до автівок щодо викидів СО2.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Життя