У Кембриджі "викинуть" з меню яловичину й баранину
Університет Кембриджу прибере з меню яловичину й баранину, аби зменшити на третину викиди вуглецю
Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Укрінформ".
"Університет Кембриджу заявив про вилучення зі свого меню яловичини й баранини, аби зменшити на третину викиди вуглецю, пов'язаного з їжею", – йдеться у повідомленні.
Компанія, яка займається кейтерінгом в університеті, ще з жовтня 2016 року замінила у 14 місцях та на 1500 заходах м'ясні продукти на рослинну сировину.
Також був збільшений вибір вегетаріанських страв.
За словами професора Андрю Балмфорда, університет "вже стрімко зменшив свій вуглецевий слід".
Нагадаємо, в Європі посилились вимоги до автівок щодо викидів СО2.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Життя