Найнеймовірніша кава у світі: з часником, сиром чи жовтком
Кава - це унікальний напій, з якого починають день мільйони людей у світі
Depo.ua пропонує подивитися, яку каву п'ють різні народи світу і переконатися, що кожний вид приготування цього напою є неповторним.
Кава з яйцем (В'єтнам)
У В'єтнам п'ють каву, в основі якій – яєчний жовток, згущене молоко, цукор і гаряча кава.
Лапландська кава (Фінляндія)
У чашку спочатку кладеться лапландський сир, потім заливається кава.
Еспресо по-римські (Італія)
Еспресо зі шматочком лимона, при чому перед вживанням лимон треба "розплющити" ложечкою об стінки або дно чашки.
Лагріма (Аргентина)
У молочну піну додається лише пара крапель міцної кави. Простіше кажучи, це скоріше молоко з кавою.
Бондон (Іспанія)
Це еспресо зі згущеним молоком. А якщо змішати половину звичайного молока з половиною згущеного молока, вийде leche y leche.
Кава зі спеціями (Марокко)
Суміш спецій із насіння кунжуту, чорного перцю і мускатного горіха з кавовими бобами перемелюється і виходить дійсно сильний напій.
Кава з чаєм (Гонконг)
Мікс з кави і чаю з молоком вражає з першого ковтка. Знадобиться 4 пакетики чорного чаю, перець, згущене молоко і 2 шота кави.
Фраппе (Греція)
Кава, морозиво, згущене молоко і крижана вода – ось інгредієнти смачного frappе.
Фарисей (Німеччина)
Цей напій винайшли у Німеччині для того, щоб маскувати наявність алкоголю на сімейних урочистостях: під рясним шапкою зі збитих вершків "ховається" пристойна порція рому в каві.
Кава з часником і медом (Туреччина)
Популярний напій в Туреччині. Ця кава ще називається "Рецепт старого мавра".
ФОТО: портал "Навколо нас"
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Життя