Як приготувати кавуновий фраппе: Простий та смачний рецепт коктейлю
Цей напій втамує спрагу у найспекотніший день та подарує позитивні емоції
Кавун – це дуже смачний та корисний фрукт, який приносить нам чимало радості влітку. Проте смакувати кавун можна не лише у натуральному вигляді, а й готуючи з нього, наприклад, напої та коктейлі.
М'якоть кавуна містить вітаміни В1, В6, РР, фолієву кислоту, каротин, пектинові полісахариди і клітковину. Ця величезна ягода цілюще впливає на весь організм у цілому. До того ж цей фрукт можна вживати навіть тим, хто худне і слідкує за фігурою. Головне – робити це у першій половині дня і заміняти ним солодощі.
Кавуновий фраппе: рецепт
Цей напій тамує спрагу і підійде навіть тим, хто на дієті. У 100 мл – 80 калорій.
Інгредієнти:
- 150 г цукру;
- 1 кавун (близько 1 кг м'якоті);
- м'ята, дольки дині для прикраси;
- подрібнений лід.
Приготування кавунного фраппе
1. Помісти цукор і близько 600 мл води в каструлю. Постав на маленький вогонь і помішуй доти, поки цукор не розчиниться. Дай покипіти близько 5 хвилин, зніми з вогню і почекай, поки охолоне.
2. Тим часом очистити м'якоть кавуна від зернят і поріж дрібними кубиками. Поклади підготовлений кавун і охололий сироп у блендер і змішай до однорідності.
3. Уклади у склянки трохи дробленого льоду і налий кавуновий фраппе. Прикрась м'ятою і шматочками дині.
Смачного!
Depo.ua вже розповідав раніше, як приготувати 5 найкращих прохолоджуючих напоїв.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Життя