UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

По програмі СБУ з "Л-ДНР" в Україну перебігло 200 бойовиків

У рамках програми СБУ "На тебе чекають удома" з серпня 2015 року на підконтрольну Україні територію повернулися 200 громадян, які добровільно відмовилися від участі у незаконних збройних формуваннях російсько-окупаційних військ

Про це повідомляє в неділю у Facebook прес-центр штабу АТО, передає Depo.ua.

"Служба безпеки України в рамках спеціальної програми "На тебе чекають удома" здійснює заходи щодо повернення на підконтрольну Україні територію та звільнення від кримінальної відповідальності громадян, які добровільно відмовилися від участі у незаконних збройних формуваннях російсько-окупаційних військ. Програма діє з 18 серпня 2015 року. Загалом на сьогодні нею скористалися 200 осіб", – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, із них звільнено від кримінальної відповідальності судами 125 осіб, від відбування покарання – дев'ятеро людей.

Нагадаємо, 17 жовтня 2017 року двоє колишніх бойовиків з Донеччини скористалися програмою СБУ "На тебе чекають вдома" і розповіли, що до цього їх підштовхнули безчинства, які влаштовують окупанти на тимчасово непідконтрольній території Донбасу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme