Волонтери показали оновлений український безпілотник-розвідник

Команда технічних ентузіастів  "Ukrspecsystems", впроваджує виробництво нового безпілотного літального апарату відтепер, замість чудових квадрокоптерів, вони виробляють ще кращі октокоптери

Завдяки певним конструктивним змінам, збільшився запас польоту – нова модель безпілотника може безперервно перебувати у повітрі майже сорок хвилин, повідомляє Depo.ua з посиланням на Peoplesproject.com.

З'явилися нові варіанти і стосовно корисного навантаження. Як і раніше, на октокоптер PC-1 можна встановити FullHD-камеру з 10-кратним збільшенням або ж інфрачервону камеру.

Як і його попередник, октокоптер PC-1 реалізовано у вигляді надійної складаної конструкції, яка витримує значні навантаження та навіть падіння із висоти. Нові коптери можна так же легко транспортувати у наплічнику і підготувати з нуля до польоту усього за дві хвилини. Механізм автоматичного зльоту та приземлення значно полегшує використання коптера. Крім того, можливості програмного забезпечення дозволяють прописати автоматичний маршрут польоту та навіть відстежувати рухомі цілі.

На додачу до поліпшеної моделі коптера поставляють і пульт керування. А це – 5 кілометрів зв'язку та передачі відеосигналу захищеними каналами, 5-годинна робота від батареї, екран надзвичайно високої роздільної здатності у сучасному захищеному корпусі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme