Як виглядає синдром Шуфрича

Нестор Шуфрич - це діагноз не тільки української політики, але і футболу

Як виглядає синдром Шуфрича…

Ужгородська "Говерла"  - це  унікальне явище. Клуб, в якому зарплату не платять більше року, а ще погрожують рідним ультрас, змушуючи їх почати "глорити" за любительський ФК "Ужгород" замість "Говерли". Це команда, яка примудрилася знищити сильну ужгородську футбольну школу, а замість власних хлопців брати в оренду 12 футболістів "Динамо" і грати ними в УПЛ.  

Але навіть все це, як виявилося, ще не верхівка айзберга. Головний тренер "Говерли" В'ячеслав Грозний нещодавно прокоментував ситуацію зі зборами.

"Збори тривають, але де і в якій країні, я вам не скажу. Збори давно йдуть, ще з січня, але ми цю інформацію не афішуємо. Я попросив, щоб журналістів не пускали на наші тренування, щоб не було витоку інформації з боку клубного сайту, тому що це заважає роботі команди", - сказав він.

Ну, погодьтеся, це геніально. Витік інформації про збори заважає роботі команди. Виходить, у "Говерли" буде перевага над іншими клубами ПЛ, бо інформація про їхню підготовку тече немов вода по трубах.  "Говерлу" ще з грудня 2015-го року ніхто не бачив... Але збори ідуть. 

Знаєте, а витоку інформації дійсно немає. Ось так виглядає офіційний сайт клубу "Говерла". Нагадаємо, грає у вищому дивізіоні, між іншим.

Як виглядає синдром Шуфрича - фото 1

Але і це ще не верхівка... "Говерлу" взагалі хотіли придбати німецькі інвестори. Це підтверджувало керівництво клубу. Може брехало, але сказали те, що сказали.

Шуфрич відмовився продавати клуб, бо за умовою інвесторів "Говерла" мала б переїхати до Львова.  "На такий крок наші інвестори піти не могли. Не будемо забувати, що "Говерла" представляє Ужгород, весь регіон, так має бути і далі, тому не можна в одну мить перекреслити всю історію "Говерли".

Клуб-боржник без гравців та фанів, на домашні матчі якого приходить в середньому близько 2 тис., не продається, бо грають для Ужгорода.  Як мінімум, це смішно. Бо за всіма законами боржник вже зовсім скоро може зникнути з футбольної карти взагалі.

Добре, не продали, але саме існування "Говерли" сьогодні - це один великий фейк, знущання над чемпіонатом. Клуб проводить фейкові збори, які йдуть лише у голові головного тренера Грозного. Зарплату не платять. Залишається лише одне питання: Навіщо ФФУ видавала атестат такій команді, підписувала меморандум? Щоб зберегти футбол, не вбивати чемпіонат...Зберегли? Молодці. 

Такий футбол, така "Говерла" - це Шуфрич головного мозку. Команда - звичайна іграшка, подарована татом Нестором сину Сашку.

Щоб цей "Шуфрич мозку" не вбивав вітчизняну першість, потрібно його видалити. Видаліть його, влітку, будь ласка. 

А тим часом за кулуарною інформацією у "Говерлі" вже всім відомо, що влітку клубу не буде. Команда дограє цей сезон і все. Такий собі учасник для кількості. 

Простіше кажучи, "Говерла" - це Нестор Шуфрич. Який у політиці, такий і у футболі. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme