Як Ребров заробив Суркісу 2 млн євро та перше місце

Перемога над "Маккабі" в Ізраїлі у Лізі чемпіонів вивела "Динамо" на першу сходинку групи G

Як Ребров заробив Суркісу 2 млн євро та…

Григорій та Ігор Суркіси приїхали до міста Хайфа разом. Так само разом вони пішли на футбол, щоб подивитися, як "Динамо" гратиме з ізраїльським "Маккабі", Присутність віце-президента УЄФА на матчах "Динамо" після Революцї Гідності стала звичним явищем. Григорій Суркіс знову стає серйозним бізнес-гравцем в Україні, а у футбольній владі, після повалення Конькова, сидить багато його людей.

Брати Суркіси мали бути задоволеними грою киян так само, як і вболівальники. Може бути задоволений і Сергій Ребров, бо команда набігала 100 загальнокомандних кілометрів, віддала 455 точних пасів проти 366 у суперника, 7 ударів у ствір воріт проти 1 у "Маккабі", а у володінні м'ячем  - 55% проти 45% також на користь киян. Все б нічого, але кілька небезпек "Маккабі" у першому таймі таки свторили. І ці небезпеки показали, що існують проблеми у взаємодії Хачеріді та Драговіча у центрі захисту. Вони втрачають власні зони. Також розчарували флангові захисники Антунеш та Сілва. У першому таймі вони ще розганяли атаки, але потім взагалі підсіли. 

Найбільше порадував Гонсалес, який віддав "цукерочку" на Ярмоленка вже на 4 хвилині матчу. Але в цілому українець, не дивлячись на забитий гол, зіграв відверто слабко. У нього один з найнижчих відсотків точних передач по команді - 77%. Але Ярмола все ж завдав три удари по воротах. Щоправда з такими показниками в матчі зі слабким суперником особливо не вразиш скаутів ТОП-клубів.  

Також сильно виглядав Мораес, який швидко розібрався у випадку з другим голом.

Вже після голу Мораеса Ігор Суркіс міг рахувати гроші. Нічия з "Порту" 2:2 у першому турі та перемога 2:0 над "Маккабі" поклала у його кишеню 2 млн євро від УЄФА. Ще 12 млн він вже отримає за участь "Динамо" у груповому етапі ЛЧ. 

Українців тішать не гроші, а турнірна таблиця групи G, де "Динамо", завдяки вчорашній поразці "Челсі" від "Порту" (1:2), посідає першу сходинку з 4-очками. У "Порту" теж чотири, але гірша різниця забитих та пропущених. Три очки у "Челсі" і "бублик" у "Маккабі".

Чекаємо 20- го жовтня, коли на "Олімпійському" Ребров зійдеться з Моурінью. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme