Як Коноплянка знову забив та став одним з кращих у "Севільї" (СТАТИСТИКА)

Євген Коноплянка зіграв перший матч в старті "Севільї" у Прімері, забив, заробив пенальті, але і трішки розчарував

Як Коноплянка знову забив та став одним…

Євген Коноплянка вперше вийшов в основному складі "Севільї" у Прімері на матч проти "Хетафе". Це був 9-й тур чемпіонату. До цього часу Конопка вже двічі поспіль виходив у старті команди в Лізі чемпіонів, а в останньому єврокубковому матчі проти "Ман Сіті" (1:2) став автором голу. 

У тому поєдинку він отримав від нас та інших аналітиків найвищу оцінку в команді.

Вдалі дії Євгена оцінив наставник "Севільї" Унаї Емері, який випустив українця у старті і дав зіграти увесь матч. 

Емері не пожалкував. 

"Севілья" перемогла 5:0, забивши 3 голи з пенальті.

Коноплянка звично розташувався на лівому фланзі атаки "Севільї". У першому таймі часто зміщувався в центр, проривався по бровці, бив по воротах, влучив у штангу, фінтив. 

У другому ж таймі Конопка переважно грав на бровці, заробив пенальті, яке реалізував його партнер Банега. Згодом прорвався по флангу і віддав пас на Гамейро, якого збили і той реалізував пенальті. Коли "Севілья" заробила третій 11-метровий, його вже дозволили пробити Конопці - він не схибив.

Статистика Коноплянки

5 ударів по воротах, 2 удари у ствір воріт, удар у штангу, зароблене пенальті, гол, 6 вдалих обводок, 3 фоли на ньому, 1 фол самого Коноплянки, 1 невдала обводка, 2 відбори, 6 вдалих кросів, 1 невдалий крос. 36 передач (3 загострюючі передачі, 2 вдалі довгі передачі, 86.1% точних пасів).

Оцінка - 9.78. 

Це другий показник у команді за підсумками гри з "Хетафе". Вищий лише у форварда Гамейро - 2 голи і оцінка 10. 

Партнер Коноплянки на правому фланзі - Вітоло - отримав за матч 7.74. Він не забивав голів, віддав 2 загострюючих паси. З 44 передач у Вітоло 86.4 точних. Також у нього 2 удари повз ворота. 

Чим засмутив Коноплянка

Футболіст занадто часто бере гру на себе, не бачить партнерів у вигідних позиціях. Манера гри Коноплянки дуже прогнозована. Він розганяє атаку бровкою і робить м'який навіс у штрафну, рідше прострілює. Хочеться більшої креативності у діях Конопки.

Висновок

Перетворення Коноплянки з "маринаду" йде хорошими темпами. Цілком можливо, що вже весною Конопка стане стабільним гравцем основи через брак у "Севільї" дійсно класних вінгерів. 

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme