Як капітан футбольної збірної Зінченко рятував фаната українців від польської поліції

Вболівальник української збірної намагався вибігти на поле

Ігор Петренко

26 березня після фінального матчу плей-оф відбору на чемпіонат Європи з футболу 2024 року між національними збірними України та Ісландії, перемогу в якому святкували "синьо-жовті" з рахунком 2:1, вболівальники українців не стримувати емоцій, передає Depo.ua.

Після фінального свистка частина присутніх на трибунах стадіону "Тарчинські Арена" у польському місті Вроцлав українських фанів вибігли на поле, аби сфотографуватися з футболістами збірної і розділити з ними свято перемоги.

Одного з таких уболівальників схопив польський поліцейський. Побачивши це, капітан збірної України Олександр Зінченко почав вимагати від представника служби правопорядку відпустити фана.

 

Однак з оприлюдненого у соцмережі Х відео незрозуміло, чи досягла в кінцевому висліді мети спроба капітана захистити співвітчизника.

Нагадаємо, гравець лондонського "Арсенала" Олександр Зінченко починав гру з Ісландією на лаві для запасних. З'явився він на полі на 64-ій хвилині, замінивши Руслана Маліновського. Поява Зінченка внесла свіжий струмінь у гру українців. Півзахисник додав активності атакувальним діям своєї команди, і невдовзі після його виходу Михайло Мудрик забив переможний м'яч.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Спорт