Як грає білорус Корзун, якого Суркіс купив у "Динамо"

20-річний опорник з мінського "Динамо" у Києві стане конкурентом Рибалки

Як грає білорус Корзун, якого Суркіс куп…

Талановитий опорний півзахисник мінського "Динамо" підписав контракт з киянами.  Переговори щодо підписання цього футболіста дійсно були непростими. Київське "Динамо" увело опорника з-під носа у донецького "Шахтаря". Агент Вадим Шаблій з листопада вів переговори з українськими грандами. Але тренер національної збірної Білорусі, екс-гравець "Динамо" Олександр Хацкевич, посприяв тому, щоб Корзун обрав саме київське "Динамо". 

Як він грає

Як грає білорус Корзун, якого Суркіс придбав у "Динамо"  - фото 1

Микита Корзун - 20-річний опорний півзахисник, вихованець мінського "Динамо". Дебютував у клубі в 2012 році, коли команду очолював відомий український наставник Олег Протасов. У нинішньому сезоні за мінчан в чемпіонаті Білорусі Корзун зіграв 19 матчів, віддав 2 гольові передачі, а також провів 10 матчів у Лізі Європи.

Плюси Корзуна

Висока швидкість, вміння грати у пас, без вагань вступає у боротьбу - звідси 8 жовтих карток у чемпіонаті. 

Гольовий пас в матчі "Белшина" - "Динамо" - 0:2

Пас Корзуна, який вийшов внаслідок невдалого удару, "Нафтан" - "Динамо" - 2:2

Мінуси Корзуна

Заробляє необов'язкові жовті картки. Також інколи невпевнено грає у відборі. В руйнуванні поступається Гармашу і Сидорчуку.

Навіщо він "Динамо"

Корзун - білоруська копія Сергія Рибалки. Гравець з чудовим баченням поля, який вміє віддавати зрячий пас. Проте Рибалка програє Корзуну у швидкості. Також Сергій відомий вмінням допускати обрізки в необов'язкових ситуаціях. У київському "Динамо" на позиції опорника також можуть грати Гармаш і Сидорчук. Не варто забувати і про Петровича.

Тільки Денис Гармаш грає не тільки на руйнування, більше творить і працює на атаку. Сидорчук грає у відборі, але також вдало може підключатися до атак. Тому конкуренція за місце в основі у Корзуна буде саме з Рибалкою, гідної заміни якому в "Динамо" немає. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme