Як гендиректор "Чорноморця" виставив себе дилетантом

Гендиректор одеського "Чорноморця" Сергій Керницький поділився враженнями від роботи над новим форматом Прем'єр-ліги з 12 команд

Як повідомляє depo.ua, після засідання робочої групи, він розповідав про своє бачення Прем'єр-ліги, сказавши, що йому дуже подобається принцип МЛС.

"Я уважно стежив за матеріалами, які з'являлися в пресі на цю тему і мені дуже сподобався варіант, який пропонував користувач блогу на одному з сайтів. Суть пропозиції полягала в створенні закритої ліги, за типом MLS. Якщо зважити всі "за" і "проти", то отримаємо привабливий варіант. Створюється закрита ліга, наприклад, на 5 років, створюються чіткі фінансові та інші критерії, хто може там грати. Довготривалий розвиток цієї ліги додає привабливості і для телевізійних трансляторів і різним спонсорам, тому що все буде стабільно. Там клуби можуть і заробляти, і залучати уболівальників на стадіони. А далі потрібно від цього відштовхуватися і підбирати варіанти", - зазначив Керницький.

От тільки пан Керницький забув чи взагалі не знав, що за принципами УЄФА у лігах має зберігатися підвищення та пониження у класі. Оскільки ФФУ поки що член УЄФА, формат МЛС не може існувати в нашому футболі. Для цього варто просто вийти з УЄФА і грати собі за форматом, який пан Керницький вичитав десь у блозі. 

Інколи дуже дивно, що офіційні представники клубів роблять такі безглузді заяви.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme