Ультрас про "Майдан-3" від Мосійчука і Ляшка: Ці "клоуни" точно не з нами

На 29 серпня "радикали" Мосійчук і Ляшко разом з Ярошем запланували "День гніву" - акції протесту проти влади

Ультрас про "Майдан-3" від Мосійчука і Л…

У соцмережах вже понад місяць постять відповідні заклики про початок нової Революції. Головні меседжі: нікого не покарали за Іловайську трагедію, річниця якої буде в акурат до акції протесту, відсутність боротьби з корупцією та інші невиконані обіцянки влади.

Ультрас про "Майдан-3" від Мосійчука і Ляшка: Ці клоуни точно не з нами - фото 1

Ідея нібито і зрозуміла - терпець людей може увірватися, коли їм постійно брешуть, але тут ситуація не зовсім проста. Такі заклики можна побачити у багатьох спільнотах націоналістів, наприклад, "С14". Велика кількість учасників цієї організації є хлопцями з ультрас-рухів. Також причетними до майбутніх акцій протесту є "радикали" Мосійчук та Ляшко, які планують добряче попіаритися, влаштувавши бійку в Києві. Не обійдуться ці акції і без "Правого сектора", який вже протестував проти влади у липні під час Мукачівських подій

Depo.ua вирішив дізнатися в ультрас думку про майбутні акції протесту, задавши їм всього три питання: Чи розумієте Ви, що за акціями протесту стоять "радикали" Мосійчук та Ляшко? Чи знаєте Ви, що такі акції - звичайний піар перед виборами? Чи готові Ви зробити послугу Росії, яка мріє про "Майдан-3", або у Вас інші цілі?

Ось які відповіді ми отримали.

"Лисоня" ("Карпати" Львів)

Ми приїдемо до Києва, щоб підтримати наших побратимів. В балагані від Ляшка і Мосійчука участі не братимемо, навпаки, вони отримають своє, якщо спробують робити піар чи влаштовувати якісь провокації під час нашої мирної акції. Нам набридли реформи язиком, набридло, що жоден генерал не був покараний за сотні загиблих в Іловайському котлі. Це неподобство. 

"Вальгалла"  ("Динамо" Київ)

Про участь Ляшка і Мосійчука чув. Також знаю, що кураторами акції є хлопці з організації "C14" та "Правий сектор". А Ляшко зі своїм "друганом" будуть як клоуни, якщо прийдуть. Їх взагалі всерйоз ніхто не сприймає. Ці "клоуни" не з нами.

Особисто я не буду брати участь у цьому. У нас вже був "Майдан-2" під приводом політиків. Результати бачимо. "Майдан-3" - його ще років 10 не буде. Люди добряче обпеклися. А ці акції скоріше бажання когось попіаритись. Кого? Мосійчук і Ляшко там добре себе покажуть, побачите. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme