Український тенісист ледве уник терактів у Парижі

Тенісист Сергій Стаховський перебував у Парижі 13-го листопада

Про це він розповів ТСН, пише depo.ua

У Франції спортсмен брав участь у турнірі, але після програного чвертьфіналу залишав столицю. Тенісист і його тренер обрали метро, як найбільш швидкий варіант дістатися до летовища.

"Ми їхали з моїм тренером в аеропорт "Шарль де Голь". Їхали потягом, бо передбачали, що буде багато заторів через футбольний матч. Ми виїхали з тунелю, почалися якісь повідомлення до зупинки "Стад де Франс". Я зайшов у Twitter і побачив повідомлення, що були якісь вибухи, президента Франції евакуювали зі стадіону. Це був самий початок. І буквально в цей момент ми проїхали зупинку "Стад де Франс", - розповів спортсмен.

"У принципі, ще було незрозуміло, що відбувається. Не було жодної паніки. Потім уже, коли ми приїхали в аеропорт, стало зрозуміло, що ситуація насправді погана. Перекрили все місто. Нам ще вдалося виїхати. Я перебуваю зараз у Ліллі", - додав Стаховський.

Водночас тенісист відзначив, що не помітив в аеропорту "Шарль де Голь" якихось надзвичайних заходів безпеки. За його словами, озброєних силовиків було не набагато більше, ніж зазвичай.

"Мій тренер вилітав о 9 ранку з Парижу до Відня, також пройшов усі контролі у звичному порядку, без затримок. Я не можу сказати, що якимось чином відчувається, що вони закрили", - зазначив спортсмен.

Він наголосив, що глибоко вражений тим, що сталося в Парижі, та співпереживає разом із французами цю трагедію.

"Жахливо, коли на невеликій відстані від тебе розстрілюють людей неозброєних. У нас хоч якесь відчуття війни є. А тут, у мирному місті, на рівному місці… Тому відчуттів добрих немає", - підсумував Стаховський.

Раніше повідомлялося, що стало відомо скільки насправді людей загинули у Парижі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme