Українські боксери почали акцію з боротьби із тероризмом

Українські боксери: екс-чемпіонка світу Аліна Шатернікова та бронзовий призер Олімпіади в Лондоні, чемпіон світу та Європи Тарас Шелестюк приєдналися до акції «Нокаутуй тероризм» на підтримку армії і добровольчих батальйонів в зоні АТО

Українські боксери почали акцію з бороть…

Про це повідомляється на сайті акції «Нокаутуй тероризм», передає ДеПо

Шелестюк зробив кілька ударів по спортивному снаряду, надав фінансову допомогу українській армії і передав естафету своїм колегам: Олександру Усику, Олександру Гвоздику, Євгену Хитрову, Василю Ломаченку, Денису Берінчику та Павлу-Огнеславу Іщенку.

Відзначається, що Шелестюк, який народився і осягав ази боксу в Макіївці, став одним з перших діючих спортсменів, які взяли участь в акції. Своє звернення боксер записав у Лос-Анджелесі, де він живе і тренується в перші роки своєї професійної кар'єри.

Чотирма днями раніше Аліна Шатернікова взяла участь в акції та передала естафету Юрію Нужненку і Юрію Нестеренку.

ДОВІДКА: акцію «Нокаутуй тероризм» на підтримку добровольчих батальйонів і української армії ініціювала група спортивних журналістів.

В ній можуть взяти участь усі бажаючі, які в змозі вдарити по боксерському мішку або іншому спортивному снаряду.

Умови:

- провести одну-дві серії по спортивному снаряду;

- заявити, що переводите або вже перевели деяку суму коштів (зовсім не обов'язково називати конкретні цифри) організаторам акції на благо захисників України і її майбутнього;

- словесно передати естафету іншому учаснику або учасникам. Ті, хто отримав виклик, повинні протягом трьох діб або прийняти його і зафільмувати свій відеоролик, або не робити цього, але зарахувати на благодійність будь-яким зручним способом будь-яку суму, про що повідомити спільноту в Інтернеті.

Зібрані кошти підуть на матеріально-технічне забезпечення мобілізованих українських військових і добровольців.

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme