"Тітушки" Шуфрича погрожують "ламати" ультрас за патріотизм та "Нестор Ху..ло"

Фанати "Говерли" розповіли нам про війну, яку їм оголосили Нестор Шуфрич та його "Сім'я"

"Тітушки" Шуфрича погрожують "ламати" ул…

Раніше ми вже писали про війну, яку Нестор, Іван та Олександр Шуфричі розпочали в Ужгороді проти фанатів "Говерли" ("Закарпаття" - у середовищі ужгородських фанів).

З того часу ситуація погіршилася. Фанатам погрожують через їхню патріотичну позицію, а міліція намагається не втручатися. Ужгородські хлопці, які воюють за Україну в АТО, допомогти своїм побратимам у місті поки що не можуть. А родина Шуфричів, за словами фанатів, налаштована серйозно.

У клубі нам інформацію про конфлікт з фанами не прокоментували. Олександр Шуфрич слухавку не підняв, а в прес-службі нічого не знають.

Про ситуацію нам розповів ультрас "Говерли" Сергій Український.

- Чи є в ультрас "Закарпаття" (так у середовищі фанів називають "Говерлу") конфлікт з Шуфричами. Якщо так, то у чому він полягає?

- Конфлікт є. Він полягає у підтримці клубу, прапорі боротьби за Україну (червоно-чорному) і через політику , а саме -  вони проти зарядів "Путін - Ху.." .

- Чи правда, що Шуфричі ведуть війну з фанам за допомогою тітушок та стюардів?

- Так, таке є, на останіх трьох матчах були хлопці (тітушки), спортивні і агресивні, були погрози, що хлопці не вийдуть з дому, бо їх будуть шукати і як сказали "ламати" усіх будуть. Охорона клубу дуже погано налаштована на нас. Одного разу вони і дівчину сильно штовхнули у плече так, що дівчина впала і мала синяки. Вона до фанатів не мала жодного відношення. Тоді ми заступились за неї і самі ще ледь не получили по голові. Після цього охорона змінилась.

- Чи була у Вас зустріч з керівництвом "Говерли" з цього приводу?

- Зустрічі були не один раз, ми завжди йшли на компроміси, були домовленості з клубом на рахунок піро. Ми їм казали наперед за деякі матчі, щоб потім не було претензій і клуб йшов на зустріч, а в день матчу, клуб відмовлявся від усього, що обіцяв, ніби зустрічі з нами і не було. Керівництво не тримає ніколи своїх слів. Так, фінансова підтримка від клубу була, але це було давно, а тепер її немає і керівництво на останій зустрічі сказало одне "Нам на$хуй фанати не потрібні", - І.Ю.Шуфрич

- Чи плануєте Ви акції проти Шуфричів на стадіонах?

- Так, акції були і будуть далі, на матчі з "Дніпром" в останньому турі, можливо, Ви чули заряд на 88 хвилині "шуфрич х..йло"

- А що плануєте робити в майбутньому крім акцій? Може якось воюватимете з тітушками у відповідь? Є варіанти, що Вас не пускатимуть на сектор? Якщо так, то як будете фанатіти?

- На сектор нас не пускають і ставлять умови: ми пишем список людей, які є на матчі, прізвища, імена, номери телефонів. За цих умов пустять на стадіон. Це робиться, щоб потім вони могли знайти хлопців і зробити, що хочуть .

На рахунок акцій, будуть і звичайні акції, і будуть вже більш серйозні, не хочу казати наперед, але з таким ставленням до нас, може все дійти до такого, що ми залишимо команду без підтримки .

- А що міліція думає з цього приводу?

- Міліція інколи стоїть в стороні, ніби нічого нема, інколи йде проти фанатів, але у міліції зараз нейтральна позиція.

- Cкільки ваших хлопців воюють в АТО?

- Хлопців з ультрас руху в АТО зараз троє, на цьому тижні знову їдуть в АТО ще п'ятеро наших хлопців, які були на ротації в місті.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme