Суркіс про поразку від "Шахтаря": Життя на цьому не закінчується

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс підбив підсумки матчу 11-го туру чемпіонату України проти донецького "Шахтаря" (0: 3)

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на ua-football.

"Так, ми програли. Але життя продовжується. Ми півтора року нікому не програвали, але на сьогоднішній день це сталося. Зробимо висновки, і, я думаю, що все буде в порядку. Я сказав хлопцям, що не буває команд, які не програють, треба привести себе в порядок, зробити серйозні висновки з цієї поразки і готуватися до "Челсі". Тому що на цьому сезон не закінчується, ми програли одну гру. Обговорювати нічого, "Шахтар" був сьогодні у всіх компонентах футболу сильніший. Все закономірно, рахунок на табло. Треба робити висновки всім разом і рухатися далі", - сказав Суркіс.

"Це футбол: сьогодні програли, завтра треба прагнути виграти. Трагедії з цього робити не треба. "Шахтар" хотів перемогти і реабілітуватися за болючі поразки від "Реала" і ПСЖ. У нас однакова кількість очок, все починається спочатку. Але, ще раз підкреслю, треба зробити висновки. Тому що так грати у футбол не можна. Повинен бути на полі колектив, в якому всі обороняються і всі атакують. Чудес не буває, і ні на що не треба посилатися. Треба розібратися в собі", - додав президент київського клубу.

Нагадаємо, вчора, 16 жовтня, столичне "Динамо" зазнало домашньої поразки від принципового суперника - донецького "Шахтаря" у матчі 11- туру української Прем'єр-ліги з рахунком 0:3. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme