Скільки Суркіс заробить на Лізі чемпіонів

Сьогодні "Динамо" вперше за останні три роки стартує у груповому раунді Ліги чемпіонів домашнім матчем проти "Порту"

Скільки Суркіс заробить на Лізі чемпіоні…

Свято на "блакитній" вулиці. Страждання та невдачі "Динамо" залишилися позаду. Смута, яка тривала останні кілька років, коли при владі в країні були "донецькі", а на тренерському містку росіянин Сьомін та легенда Блохін "покращували" і "мотивували", здається жахливим сном. Чемпіон України домашнім матчем з португальським "Порту" стартує у груповому раунді Ліги чемпіонів. 

Вболівальники готують шоу, експерти обмірковують, як виконати завдання свого господаря в прямому ефірі, критикуючи або вихваляючи, а футболісти запам'ятовують тренерські настанови. Думає про матч і президент киян Ігор Суркіс, але в його голові не лише футбол. Суркіс зробив хитрий хід, не відпустивши Ярмоленка в Англію. Якби відпустив - можливий провал у ЛЧ був би на його совісті. Тепер, зберігши лідера, у всьому буде винний Ребров. Тому відповідальність за результат його точно не хвилює. А от питання грошей - це тема дуже цікава. Тим більше, що призові УЄФА для клубів у сезоні 2015/2016 зросли. Порахуємо.

Скільки Суркіс може заробити на Лізі чемпіонів

Скільки Суркіс заробить на Лізі чемпіонів - фото 1

Кияни вже заробили для Суркіса гроші на єврокубках. За пряме попадання до групового раунду ("Динамо" - чемпіон України) УЄФА сплатить клубу 12 млн євро. У сезоні минулому ця сума складала всього 8,6 млн євро. 

"Динамо" грає у групі G разом з "Челсі", "Порту" та "Маккабі" Тель-Авів. За кожну перемогу "Динамо" отримає 1,5 млн євро, а за кожну нічию - 500 тис. євро.

Далі слово за букмекерами. Вони впевнені, що "Динамо" програє "Порту". Коефіцієнт на перемогу киян становить 3.00, а перемогу "Порту" оцінюють в 2.65. Нічия - 3.10. 

Взагалі, на думку аналітиків, "Динамо" з групи до плей-офф не вийде, а значить втратить 5,5 млн євро, які УЄФА сплачує командам, які виходять з групи. Кваліфікація "Челсі" та "Порту" букмекерами оцінюється у 1.04 та 1.20 відповідно. "Динамо" - 4.00. В "прольоті" хіба "Маккабі" - 10.00. Букмекери вважають, що кияни стануть третіми та вийдуть в Лігу Європи.

Для того, щоб стати хоча б третіми, "Динамо" має двічі перемогти "Маккабі". Дві перемоги принесуть у скарбничку клубу ще 3 млн євро (1,5 млн +1,5 млн). Враховуючи внутрішній конфлікт та кепські справи у "Челсі", вдома лондонців можна обіграти, або бодай взяти нічию. Наш прогноз - нічия та 500 тис. євро на "Олімпійському" та гостьова поразка. З "Порту" така сама історія. Нічия вдома буде гарним результатом - 500 тис. євро. У гостях навряд чи щось світить. У підсумку можливі 8 очок і 16 млн євро заробітку на Лізі чемпіонів. 

Досить непогано як для клубу, президент якого цурається заробляти на футболі. 

 

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme