Шедевр Ракицького, спалене "ДНР" та інші цікавинки 7-го туру Прем'єр-ліги

Черговий тур української футбольної Прем'єр-ліги приніс порцію цікавинок та розчарувань

Шедевр Ракицького, спалене "ДНР" та інші…

Лідери здобули впевнені перемоги, але в цілому чемпіонат нагадує порохову бочку. Коли всі вже перестали думати про фінансову нестабільність "Говерли", "Волині", "Металіста", на горизонті з'явилася чергова проблема імені Богуслаєвих.

Запоріжжя без футболу

Шедевр Ракицького, спалене

До матчу з "Дніпром" запорізькі "металурги" підходили в пригніченому настрої. Власник клубу В'ячеслав Богуслаєв з 1-го жовтня офіційно припиняє фінансування команди. Гравці вже 2 місяці без зарплати. Єдиною надією на порятунок є сподівання, що "кидок" Богуслаєва пов'язаний з майбутніми місцевими виборами і інвестор, який теоретично може підхопити команду, буде зацікавлений їх виграти. Але це лише надія. Реальність така, що молодий "Металург" програв вдома "Дніпру" 1:4. Надія, як кажуть, вмирає останньою. Ультрас клубу звернулися до всього бізнесу в регіоні з проханням врятувати клуб з 80-річною історією. Лише час покаже, що буде далі. 

Брак імені Реброва

Київське "Динамо" хоч і перемогло "Олександрію" 3:0, але сам матч можна назвати грою змарнованих нагод у виконанні чемпіона. Ярмоленко, Мораес та інші гравці, що грали на атаку завдали 14 ударів з яких лише 7 влучило у площину воріт і три завершилися голами. Причому забивали Гармаш, Віда та Даніло Сілва - футболісти, які грають на захист. Така жахлива тенденція може дорого коштувати киянам вже у середу, 16 вересня, в матчі Ліги чемпіонів проти "Порту". 

Спалене "ДНР"

Фанати "Шахтаря" під час матчу "гірників" з "Металістом" у Харкові спалили прапор "ДНР". 

Шедевр Ракицького, спалене

Також фанати "Металіста" звернулися до Ахметова.

Шедевр Ракицького, спалене

Протистояння суперників, які ще два роки тому боролися за "золото" УПЛ, завершилося в одну "калитку" - 5:0 на користь "Шахтаря".

Ганьба "плюсів"

Телеканал "2+2" намагається скласти конкуренцію ахметівським "Футболам" за рівнем трансляцій матчів вітчизняної першості. Не так давно ТК "Футбол" через технічні проблеми припинив трансляцію матчу "Говерла" - "Металург", але зміг її відновити. "2+2" вчора у другому таймі припинив трансляцію поєдинку "Карпати" - "Зоря". Відновити її не зміг. 

Шедевр туру

Гол Ракицького у ворота "Металіста" став першим у матчі і найшедевральнішим в турі.

Всі результати та "турнірка"

Шедевр Ракицького, спалене

Шедевр Ракицького, спалене

 

 

 

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme