Росія оцінила хіт "Путін - Ху..." від українців, а не від молдован

Росія образилася на фанатів Молдови, які під час матчу відбору ЧЄ-2016 співали "Путін - Ху..."

Росія оцінила хіт "Путін - Ху..." від ук…

Відомій пісні "Путін - Ху..." вже більше року. Вперше вона зазвучала з вуст ультрас "Металіста", а згодом її почали співати на всіх українських і не тільки стадіонах.

Вона регулярно звучить на матчах нашої збірної.

І не тільки домашніх, навіть виїзних. Ось приклад поєдинку з Білорусією у Борисові. 

Але російська сторона не подавала жодних протестів в УЄФА на Україну. Не скаржилися вони навіть нашій Федерації футболу. 

Випадок в поєдинку з Молдовою, який їхня збірна виграла у Кишиневі 2:1, дуже образив Міністра спорту Росії Мутка. 

Фани Молдови вивісили прапор України та співали хіт "Путін - Ху...", а також побили російських п'яних вболівальників. Щоправда побиття фанів повісили на ультрас з Одеси," які їхали, щоб зірвати матч". А от пісня про Путіна взяла за живе.

Російський футбольний союз подав скаргу на Молдову, яку розглянуть 12 жовтня. Друг Путіна і міністр спорту Мутко погрожує, що молдованам так це не минеться. Дійсно, УЄФА може покарати Молдову матчами без глядачів чи дискваліфікувати сектор.

Дивно, що тільки зараз росіяни образилися. Можливо, справа просто стосується російської команди, а раніше пісні співали там, де росіян нема? Але ж ні. Наприклад, у матчі за участю російського баскетбольного "УНІКСа" та литовського "Жальгіріса" теж співали цю пісню. 

Може "Майдан" у Кишиневі так засмутив Путіна та його свиту, чи то у Росії розуміють, чому українцям можна ображати їхнього лідера, а молдованам - ні...

Виходить якась кумедна ситуація. "Укрофашистам", "Бандерівцям", "пожирателям дітей", з якими веде боротьбу Росія за свій "руський мір", можна називати Путіна "ху#лом", а молдованам, чомусь, не можна.

Як кажуть: "умом Россию не понять".

Росія оцінила хіт "Путін - Ху..." від українців, а не молдован - фото 1

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme