Луческу поскаржився на несправедливе суддівство у матчі з "Реалом"

Головний тренер футбольного клубу "Шахтар" Мірча Луческу прокоментував поразку від "Реала" (0:4) в Лізі чемпіонів

Луческу поскаржився на несправедливе суд…

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на UA-Футбол.

"Складно коментувати гру, можна говорити тільки про перші 30 хвилинах до явної помилки П'ятова, коли рахунок став 1: 0. Ми добре контролювали м'яч, створювали моменти.

Потім у другому таймі видалення Степаненка: я вчора говорив, що у мене одне бажання, щоб нас поважали. На жаль, у ряді матчів, з "Ювентусом", "Байєром", МЮ, приймалися рішення на користь суперників. Колліна повинен добре подумати. Є два типи команд: для таких, як ми, арбітри відразу видають попередження, для топ-команд - до останнього не видають жовті картки, мовляв, останній раз усно попереджаю.

Перший пенальті - м'яч влучив у спину Даріо, коли м'яч не торкнувся руки. Другий - спочатку рука у Карвахаля, а потім у нашого гравця. За великим рахунком, пенальті призначили трибуни.

Шкода, що доводиться робити такий коментар. Вітаю суперника, ще раз жалкую, що така бригада арбітрів впливає на долю матчу. "Реал" не потребує такої допомоги.

Згадую гру з "Барселоною", коли ми вели 1: 0. Ми вибили м'яч в аут, суперник мав повернути, але вони розіграли і забили нам м'яч.

Коли граєш вдесятьох проти "Реала" - це дуже складно. Навіть відповідати на питання в такій ситуації по матчу немає сенсу... ", - сказав Луческу.

Нагадаємо, у Мадриді відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Реал" приймав донецький "Шахтар" і виграв з рахунком 4:0.

Два голи "Шахтар" пропустив із пенальті від Роналду. Третій свій гол португалець забив з гри.

"Реал" (Мадрид) - "Шахтар" (Донецьк) - 4:0

Гол: Карім Бензема, 30; Кріштіану Роналду, 55 (пен.), 64 (пен.), 81

1:0 - Бензема

2:0 - Роналду

3:0 - Роналду

4:0 - Роналду

Більше новин про спорт читайте у рубриці Спорт.depo.ua

 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme