Коломойський розповів про смски від Порошенка після матчів "Дніпра" (ВІДЕО)

Власник "Дніпра" Ігор Коломойський розповів про відношення з футболістами та смски від Президента України Петра Порошенка, який не прилетів на фінал Ліги Європи

Як повідомляє depo.ua, з посиланням на програму "Світське життя" на ТК "1+1", Коломойський відповів на запитання про відсутність Порошенка на матчі фіналу Ліги Європи, у якому "Дніпро" програв "Севільї" з рахунком 2:3.

"Для того, щоб прийти, треба спочатку приїхати. Це в будь-якому випадку була б невдала поїздка. З одного боку, якщо б він несподівано приїхав на фінал, а до цього він не був на попередніх матчах, то сказали б, що він прилетів - і такий результат. А могло бути по-іншому. Це якби ми виграли. Сказали б, що він приїхав, але навіть незважаючи на це, ми виграли. Тут такий тонкий момент. Я знаю точно, що він вболівав за "Дніпро". Після півфіналу і чвертьфіналу я отримував від нього особисті привітання і смски. Але публічно це могло бути сприйнято не так. Він людина публічна, навіщо ризикувати? Скажімо так, це я дипломатично висловився", - сказав Коломойський.

На відео з 2:50 хв.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme