Коломойський підготував смерть "Дніпра"

Вже зараз можна зрозуміти, що майбутнього у "Дніпра" немає - гравці-втікачі, зняття очок, банкрутство

Коломойський підготував смерть "Дніпра"…

Все дуже сумно, коли бачиш, як фіналіст Ліги Європи розвалюється на твоїх очах. Сумно всім, мабуть, крім власника. 

"Дніпро" має купу боргів. УЄФА вже відбирав у клубу призові гроші за два розіграші Ліги Європи, але Коломойський продовжував не платити. Гравці не отримують зарплату 4 місяці, борг перед екс-тренером команди Хуанде Рамосом та іспанськими помічниками становить 1 млн 742 тисячі євро і 100 тисяч євро штрафу. Але це лише терміновий платіж. Загалом борги, за кулуарною інформацією,  перевалюють за 3 млн євро. Коломойському дали час до 4-го лютого заплатити терміновий платіж, інакше клуб на один рік відсторонять від єврокубків. 

Ви думали пан Коломойський заплатить? Звичайно, ні. Його все влаштовує. От тільки майбутнє "Дніпра" вже сьогодні можна прочитати немов відкриту книгу. І воно далеко не яскраве. Згадайте "Кривбас", до якого мав відношення пан Коломойський, ту саму "Волинь", у якій борги і знімають 12 очок... Подивіться на "Металіст", де власником іменитого клубу став "гаманець", який не платить...

У "Дніпрі" були готові повернути всі борги до 4-го лютого. Потрібен був лише підпис Коломойського. Але...  

Футболісти "Дніпра" будуть звертатися у Палату з вирішення спорів ФФУ. Саме туди пішов і Хуанде Рамос, після чого "Дніпро" змушували виплачувати гроші і закрутилася вся ця історія з УЄФА. Гравці також виграють там свою справу, а потім, після чергового "посилу" Коломойського, підуть до Лозанни, де знову ж таки виграють. А далі будуть футболісти-втікачі, зняття очок з команди, заборона на трансфери, відсторонення від єврокубків. Маркевич, який "будує нову команду", піде влітку 2017-го.  Що зупинить Коломойського від того, щоб піти шляхом Курченка і викачати з команди всі ресурси, а потім поїхати кудись у Швейцарію? А у цей час в Дніпропетровську та Україні шукатимуть нового інвестора. І кричатимуть "Пінчук, врятуй команду". Чому Пінчук? А він же дніпропетровський. Вже ходили чутки, що йому Коломойський хоче продати клуб.

Але олігарх може піти ще далі, відмовившись продавати команду. Як і Курченко "Металіст". А там виключення з чемпіонату, банкрутство і аматори. 

Вже зараз можна побачити біду. Коломойський не хоче грати за європейськими правилами, не хоче платити гроші, гасити борги.  Що робити? Мабуть, виходу дійсно немає. Це ж не державна власність, а приватна. Він може робити все, що захоче. Він -єдиний інвестор...

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme