Керівництво "Динамо" звернулося до вболівальників перед матчем ЛЧ

На офіційному сайті "Динамо" з'явилося звернення до вболівальників команди

Про це повідомляє depo.ua з посиланням на офіційний сайт "Динамо".

"Шановні вболівальники!

24 лютого на нашому стадіоні відбудеться велике футбольне свято! Вперше у новому тисячолітті, НСК «Олімпійський» приймає матч раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА. Цю непересічну подію принесла нам успішна гра київського «Динамо» у груповому турнірі Ліги чемпіонів.

Такий успіх був би неможливий без вашої палкої підтримки. Сподіваємось, що ваші щирі емоції допоможуть командам показати футбол найвищого європейського рівня, а ваша гостинність справить незабутнє враження на глядачів, що прибули до Києва вперше. Для того, аби зустріч динамівців та гостей з Манчестера пройшла якнайкраще, просимо вас дотримуватись правил поведінки на стадіоні!

Будь ласка, заздалегідь займайте ваші місця, вказані у квитках, аби уникнути будь-яких незручностей під час проходу на трибуни. Протягом матчу просимо вас перебувати на своїх місцях, не затримуватись у проходах між секторами. З метою вашої безпеки проходи під час гри мають бути вільними.

Звертаємо вашу увагу, що поява глядачів на бігових доріжках стане причиною для припинення матчу. Це загрожуватиме нашій команді поразкою, а трибунам «Олімпійського» – дискваліфікацією.

ФК «Динамо» Київ проти насильства на трибунах та поза ними! На спортивних аренах України немає місця проявам расизму чи іншої дискримінації за будь-якою ознакою. Сподіваємося на ваше розуміння та сумління", - говориться у зверненні.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme