Капітан "Шахтаря" відвідав американський Діснейленд

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна відвідав Діснейленд у Флориді (США)

Як повідомляє depo.ua з посиланням на прес-службу ФК "Шахтар", за два дні до свого першого матчу на Florida Cup клуб взяв участь у Параді чемпіонів. Церемонія проходила в Орландо - в Magic Kingdom, знаменитій студії Walt Disney. Від "гірників" був делегований Срна.

Компанію капітанові склали Роналдіньо ("Флуміненсе"), Андрес Ніколас Д'Алессандро ("Інтернасьональ"), Джеральд Асамоа (легенда "Шальке") та інші представники команд, що беруть участь у міжнародному турнірі.

Фото: ФК "Шахтар"

"Особлива роль у церемонії була відведена Роналдо - зірка світового футболу в цьому році є послом Florida Cup. Сама процедура подання була короткою, але яскравою: всіх учасників люб'язно зустрів знаменитий Міккі Маус, після чого вони урочисто проїхали по центральній алеї", - розповіли у "Шахтарі".

Сам Срна зізнався, що раніше відвідував лише паризький Діснейленд, 

Після закінчення церемонії капітан "гірників" встиг поспілкуватися з футболістом Роналдо, який пообіцяв, що приїде на матчі "Шахтаря".

Нагадаємо, перший матч в рамках Florida Cup "Шахтар" проведе 17 січня. "Гірники" зустрінуться з бразильським "Флуміненсе".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Спорт