Хто в "Динамо" був найкращим у матчі з "Челсі" (СТАТИСТИКА)

"Динамо" зіграло внічию з "Челсі" (0:0) в матчі 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів, а героями стали захисник та опорник

Хто в "Динамо" був найкращим у матчі з "…

Поєдинок з "Челсі" у Києві був битвою тактик. Прагматизм Моурінью проти захисного стилю Реброва. 

Чемпіон Англії мав більше нагод для взяття воріт впродовж всього матчу, але кияни розірвали "Челсі" в останні 15 хвилин.

57% володіння м'ячем проти 43% на користь "Динамо". Кількість точних передач 402 проти 278 теж на користь киян. По ударах у ствір нічия - 5:5. 

Герої "Динамо"

Гравцем дня у складі "Динамо" став Євген Хачеріді, який з'їв Дієго Косту. Той завдав лише 1 удар повз ворота і отримав найнижчу оцінку в "Челсі" - 6.51. Далі - гола статистика.

Євген Хачеріді.

Хто в "Динамо" був найкращим у матчі з "Челсі" (СТАТИСТИКА) - фото 1

 4 перехоплення, 3 відбори, 1 заблокований удар, 63 передачі - 85.7%.

Оцінка - 8.

Сергій Рибалка.

Хто в "Динамо" був найкращим у матчі з "Челсі" (СТАТИСТИКА) - фото 2

Розбудовник атак "Динамо", обрізався, але в цілому лише завдяки його появі трикутник (Рибалка - Сидорчук - Буяльський) у центрі поля киян діяв ефективно. Велозу наразі не може гідно замінити Рибалку і довів це у проваленому матчі з "Шахтарем" (0:3).

3 удари, 1 у ствір воріт, 6 перехоплень, 2 відбори, 1 заблокований удар, 55 передач, 89.1% точних. 

Оцінка - 7.5

Віталій Буяльський.

Хто в "Динамо" був найкращим у матчі з "Челсі" (СТАТИСТИКА) - фото 3

Був замінений Гармашем на 82 хвилині матчу. До цього часу Буяльський більше грав на атаку. 2 удари, 1 в ствір воріт, 1 загострюючий пас. Але і у відборі встигав - 1 відбір та 1 перехоплення. Щоправда 2 фоли псують картину. Проте в Буяльського кращий показник точних передач з усіх киян - 30 пасів і 93.3% точних.

Оцінка - 6.5

Андрій Ярмоленко. 

Хто в "Динамо" був найкращим у матчі з "Челсі" (СТАТИСТИКА) - фото 4

На лідері "Динамо" постійно висіли два гравці: Аспілікуета, якого страхували Фабрегас чи Азар. Звільнитися від двох було важко, але в другому таймі "Челсі" підсів і Ярмола почав розривати їх. 3 загострюючі передачі, 2 обводки, 7 кросів. Але було і 3 втрати м'яча, а також із 42 передач 81% був точним. Ярмоленко не завдав жодного удару по воротах, але у відборі 1 раз зіграв вдало.

Оцінка - 6.5

Дерліс Гонсалес. 

Хто в "Динамо" був найкращим у матчі з "Челсі" (СТАТИСТИКА) - фото 5

На фланзі проти Вілліана і Зуми Дерлісу було важко. Але він завдав 3 ударів (2 у ствір), віддав 2 загострюючих паси. Із 43 передач 86.2 були точними.

Оцінка: 6.8

Віда

Хто в "Динамо" був найкращим у матчі з "Челсі" (СТАТИСТИКА) - фото 6

Хорват грав на фланзі проти Вілліана (3 удари, 1 у ствір, 1 загострюючий пас, удар у перекладину), Зуми, часто туди вбігав і Азар. Віда допомагав Гонсалесу йти в атаку.  Він віддав 2 загострюючі паси, 1 раз неточно пробив по воротах. 4 перехоплення, 1 чистий відбір м'яча, 6 кросів. З 33 передач 81.8% були точними.

Оцінка - 7.3.

Хто засмутив

Хто в "Динамо" був найкращим у матчі з "Челсі" (СТАТИСТИКА) - фото 7

Взагалі таких у "Динамо" вчора увечері не було. Всі хлопці відпрацьовували установку Реброва, грали чітко на своїх позиціях.

Найнижчий показник за гру в Артема Кравця, якого з'їли Террі з Кехілом. Щоправда і від партнерів зручних передач на Артема не було. У центрі поля все вичищав Рамірес (3 відбори). Йому у цьому добре допомогли Фабрегас (3 відбори) і Матіч (3 відбори).

Кравець зіграв 77 хвилин, не завдав жодного удару по воротах. З 22 пасів лише 72. 7 відсотків були точними.

Наступний матч проти "Челсі" відбудеться 4-го листопада. Будемо рахувати.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme