Футбольна збірна України провела закриту від стороннього ока репетицію перед матчем з Італією

Найближчого понеділка на "синьо-жовтих" чекає вирішальний двобій за вихід на Євро-2024.

Ігор Петренко

Національна футбольна збірна України 16 листопада провела спаринг із футбольним клубом "Лехія" (Гданськ, Польща) на міській арені Гданська, передає Depo.ua за повідомленням Української асоціації футболу.

Підсумковий рахунок гри, яка відбулася в закритому режимі та стала частиною підготовки до вирішального протистояння з Італією у рамках боротьби у відбірковій групі за вихід у фінальну частину чемпіонату Європи 2024 року, - 2:0 на користь української збірної.

Головний тренер Сергій Ребров дав можливість зіграти майже всім присутнім у тренувальному таборі української команди гравцям. Капітанську пов’язку упродовж гри за чергою надягали Сергій Сидорчук, Олександр Зінченко і Тарас Степаненко. Додаткове навантаження футболістам влаштувала холодна злива і температура 2 градуси тепла.

У першому таймі результативно зіграв на добиванні півзахисник "Дніпра-1" Олександр Піхальонок після того, як із меж штрафного по воротах бив футболіст бельгійського "Шарлеруа" Сергій Сидорчук, а український голкіпер польського клубу Богдан Сарнавський відбив м’яч перед собою.

У другому таймі до голу призвів стрімкий прохід по флангу гравця іспанської "Жиронни" Віктора Циганкова, який відкинув м’яч київському динамівцю Олександру Тимчику, а той віддав пас під удар футболісту "Шахтаря" Єгору Назарині.

Шанси забити третій м’яч мали півзахисник "Челсі" Михайло Мудрик і гравець "Шахтаря" Тарас Степаненко. Зокрема, капітан тричі пробивав із різних позицій, та або м’яч влучав у поперечину, або голкіпер парирував удар, або ж рятували захисники.

"Лехія" (Гданськ)-Україна — 0:2 (0:1)

Голи: Піхальонок (22), Назарина (53). 

Збірна України. 1-й тайм: Різник (Бущан, 30), Караваєв, Бондар, Матвієнко, Таловєров, Дубінчак, Сидорчук (к), Малиновський, Піхальонок (Назарина 30), Зубков, Яремчук (Сікан, 30).

Збірна України. 2-й тайм: Бущан (Трубін, 60), Миколенко, Забарний, Сваток, Тимчик, Назарина (Степаненко, 60), Зінченко (к), Судаков, Мудрик, Циганков, Сікан (Довбик, 60).

Сьогодні збірна України продовжила підготовку до матчу проти Італії, який відбудеться у понеділок, 20 листопада, у німецькому Леверкузені на стадіоні "БайАрена" і почнеться о 21:45 за київським часом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Спорт