Фоменко: Сюрпризів від збірної Словаччини не чекаємо

Збірна України зіграє на виїзді проти Словаччини в рамках відбору до чемпіонату Європи-2016

Про це заявив головний тренер збірної України, передає depo.ua з посиланням на xsport.ua.

"У нас все нормально, всі гравці готуються до завтрашнього відповідального матчу. Відсутність Сидорчука та Гармаша? Якщо б у нас склад був тільки десять чоловік, тоді про проблеми можна було б говорити. А так, ми викликали достатньо кваліфікованих виконавців, які зможуть замінити відсутніх гравців. Ми вже добре вивчили один одного, і знаємо сильні сторони збірної Словаччини. Наші хлопці вийдуть і будуть виконувати тренерські установки на гру, а те, що ми їм скажемо - це вже наша справа", - підкреслив Фоменко.

За словами тренера він не вважає першу гру в Києві провальною.

"Ми здійснили низку грубих помилок, після однієї з них нам і забили гол. Була ще одна можливість у суперника, яку він не реалізував. Ми теж створили достатньо моментів, але нас підвела реалізація, тому матч завершився нашою поразкою", - сказав він.

Фоменко наголосив, що команда вивчила суперника і не чекає сюрпризів.

"Ми вивчили суперника. Так само, як і вони нас, тому великих сюрпризів, напевно, чекати не варто. Ми в поєдинку з Білоруссю тримали в голові матч зі Словаччиною. Наприклад, заміна Ярмоленко. Теж можна сказати і про нашого завтрашнього суперника: деякі футболісти збірної Словаччини були замінені по ходу гри з Іспанією. Що стосується відновлювальних заходів, то у нас в готелі є непоганий комплекс для цього", - сказав він.

Більше новин читайте на Спорт.depo.ua

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme