ФК "Динамо" пообіцяв навести лад в "Олімпійському"

ФК "Динамо" (Київ) офіційно засудив поведінку фанів після фінального матчу 4 червня

"Ми будемо змушені вжити заходи, які зроблять прохід на стадіон менш комфортним. Так буде до тих пір, поки ми спільними зусиллями не наклала на ганебними явищами, які ледь не зіпсували фінальний матч поточного сезону ", - заявили представники клубу, передає depo.ua.

"Групою безвідповідальних осіб, прикладу яких, як це не прикро визнавати, послідували сотні присутніх на стадіоні, було завдано величезного, якщо не сказати непоправного удару по авторитету українського футболу, який був так високо піднятий під час проведення в нашій країні Євро-2012", - вважають в клубі.

"Далі так тривати не може. Або футбол на" Олімпійському "проходитиме згідно всіх цивілізованих норм, або цього футболу там не буде взагалі. Чи можемо ми це допустити? Чи дозволимо групі футбольних вандалів зруйнувати наш футбол, у становлення і розвиток якого вкладено працю і натхнення багатьох поколінь? ", - підкреслили в" Динамо ".

Як повідомлялося, після завершення фіналу Кубка України "Динамо" - "Шахтар" 4 червня вболівальники масово вибігли на поле "Олімпійського", через що була зіпсована церемонія нагородження

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme