Екс-форвард "Динамо" зібрався судитися з "Говерлою"

Максим Шацьких готовий звернутися в Лозаннський суд з позовом проти ужгородської "Говерли"

Причиною такого рішення гравця є непогашені борги ужгородського клубу перед ним, передає depo.ua з посиланням на Sport.ua.

За словами Шацьких, йому взагалі незрозуміла мета існування таких клубів, як "Говерла". Ужгородський клуб має величезну кількість непогашених боргів перед гравцями, які пішли два-три роки тому, і найімовірніше, вони вже не отримають своїх грошей.

"Люди витратили на них своє здоров'я, час, відпрацювали за контрактом всі домовленості, але нічого не змінюється. При цьому вже стільки часу пройшло. Є футболісти, які пішли з "Говерли" два-три роки тому, але нічого їм ніхто не виплатив. Суди при цьому всі виграні. Так, зняли з них очки, але кому від цього легше? Треба їх якось примушувати розплачуватися. Але поки нічого не відбувається, і я сумніваюся, що буде відбуватися в найближчому майбутньому", - заявив Шацьких.

За словами екс-форварда "Динамо", він має намір відстоювати свої права в Лозаннському суді. Впевненості йому додає недавній виграний процес Маріуса Нікулае проти "Говерли", через який ужгородцям заборонили реєструвати новачків.

Нагадаємо, в чемпіонаті України Шацьких грав за Динамо, Арсенал, Чорноморець і Говерлу. Маючи на своєму рахунку 124 голи, він є кращим бомбардирів в історії чемпіонатів України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme