Донецький "Шахтар" придбав футболіста з Грузії

21-річний Ґіорґі Ґочолейшвілі спробує навесні закріпитися у складі українського клубу.

Політичний оглядач, журналіст відділу «Влада»
Донецький "Шахтар" придбав футболіста з…
Фото: ФК "Сабуртало".

Правий захисник тбіліського "Сабуртало" Ґіорґі Ґочолейшвілі, 21 рік, став першим придбанням українського футбольного клубу "Шахтар" у нинішньому зимовому міжсезонні. Про це офіційно повідомив сайт ФК "Шахтар", передає Depo.ua.

Угоду з гравцем розраховано на п'ять років. Грузинський футболіст приєднається до донеччан у січні 2023 року.

Новобранець "Шахтаря" народився 14 лютого 2001 року в Кутаїсі (Грузія). Вихованець і гравець академії "Сабуртало" (Тбілісі). Цього року у складі команди провів 30 матчів у чемпіонаті Грузії (4 голи, 4 асисти), 2 гри в Кубку Грузії, 4 – у кваліфікації Ліги конференцій УЄФА. На рахунку - Ґочолейшвілі 7 матчів за збірну Грузії U21. Цього місяця захисник дебютував у національній збірній Грузії.

Нагадаємо, 16 і 23 лютого 2023 року "Шахтар" зіграє два матчі з французьким "Ренном" у 1/16 фіналу Ліги Європи. Перша зустріч буде номінально домашньою для донеччан.

До виступів в українській Прем’єр-лізі "Шахтар" повернеться у березні 2023 року. Наразі команда посідає друге місце в турнірній таблиці й на п'ять очок відстає від лідера, "СК Дніпро-1", який зіграв на одну гру більше.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme