Чому новорічне паті Ярославського з Маркевичем - це не спасіння "Металіста"

Олександр Ярославський поверне собі "Металіст", але не слід впадати в ейфорію через його новорічну тусовку з тренером "Дніпра" Маркевичем

Чому новорічне паті Ярославського з Марк…

Після появи у ЗМІ новорічних фотографій, де Олександр Ярославський разом з Мироном Маркевичем та губернатором Одещини Міхеілом Саакашвілі  святкують Новий рік у Харкові та ще й у готелі екс-власника "Металіста", на форумах фанів клубу почалася справжня ейфорія. Мовляв, зовсім скоро Курченко піде в небуття, прийде добрий господар Ярославський і всі борги, уся ганьба клубу, безгрошів'я та інші напасті кануть у небуття. 

Чому новорічне паті Ярославського з Маркевичем - це не спасіння "Металіста" - фото 1

Фанатів "Металіста" хочеться заспокоїти - Ярославський, швидше за все, прийде. За інформацією наших джерел, переговори щодо продажу Курченком клубу, про які ми писали раніше, досі ведуться. Але Курченко пручається - не хоче продавати команду з боргами за символічні гроші. Опрацьовується варіант з $10 млн, який Курченку не підходить. 

Хвилювання вболівальників і їхній обнадійливий настрій після фотографій з новорічного паті можна зрозуміти. Якщо ситуація не зміниться, то "Металіст" не допустять до участі в Прем'єр-лізі у наступному сезоні. Борги клубу і безгрошів'я вже дістало всіх футбольних чиновників. До Курченка, який постійно обіцяє виправити становище, довіри немає. Єдиним порятунком легендарної команди є саме Ярославський. І він, хоч публічно і каже, що не купує клуб, насправді цілком згоден його врятувати. 

Олександр Ярославський - справжній футбольний вболівальник. Свого часу, за легендою, яка живе у колах фанатів клубу, він зайнявся футболом, коли одного дня на стадіоні після оголошення прізвища Ярославського вболівальники почали аплодувати. Популярність, яку приносить футбол, захопила його з головою. І він з тих пір не жалів грошей на улюблену гру мільйонів, вкладаючи їх у "Металіст". Дається взнаки і дружба з власником "Челсі" Романом Абрамовичем. 

І ніякий регбійний клуб "Олімп", куди вкладав гроші Ярославський, не замінить йому футбольний "Металіст". 

Наразі є два варіанти подальшого розвитку ситуації.

Перший - позитивний.

Курченко продає "Металіст" Ярославському. У клуб повертається Маркевич, навіть розірвавши контракт з "Дніпром". Відступні за нього заплатить Ярославський. І нова сторінка історії в житті "Металлу" розпочнеться.

Другий - негативний. 

Курченко не віддає "Металіст". Команда припиняє своє існування через брак коштів і відроджується Ярославським з новою назвою, розпочинаючи з аматорів і крокуючи з другої у першу, а згодом в УПЛ. Такого варіанту не бажає ніхто. Тому треба домовлятися.

Цілком можливо, що вже взимку це питання вирішать. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme