Коноплянка зіпсований досвідом української Прем'єр-ліги (СТАТИСТИКА)

Євген Коноплянка у другому поспіль матчі Прімери не вийшов на поле і ризикує програти конкуренцію за стабільне місце в старті "Севільї"

Коноплянка зіпсований досвідом українськ…

Євген Коноплянка останнім часом дуже розчаровує. Минув проміжок жовтень-листопад-грудень, коли українець "возив" мадридський "Реал", віддавши дві гольові передачі, забивав "Ман Сіті", приносив перемогу гольовим пасом у матчі з "Ювентусом". 

Остання корисна дія Коноплянки була в домашньому матчі "Севільї" проти "Спортінга" (2:0). Тоді Конопка віддав гольову передачу. 

Після цього був провальний матч з "Бетісом" (0:0), де Євген запам'ятався хамством, а також поєдинок 30-го грудня проти "Еспаньола" (2:0) - останній матч в Прімері, який Євген відіграв з першої хвилини.

Статистика Коноплянки у 2016-році

У Прімері в новому році Коноплянка провів на полі лише 38 хвилин - 17 у матчі з "Гранадою" (1:2) і 21 у поєдинку проти "Атлетика" (2:0). 

У трьох матчах Кубку Іспанії Емері давав Коноплянці більше часу: 15 хвилин з "Бетісом" (2:0) у першому матчі і 90-хвилин у матчі-відповіді (4:0). Також 61 хвилину Євген Коноплянка відіграв проти "Мірандеса" у старті (2:0). За коефіцієнтом гол+пас у 2016 році в Євгена жирний нуль. 

Загалом за "Севілью" Коноплянка забив 5 голів у всіх турнірах, віддавши 6 гольових передач (1521 хвилина на полі за "Севілью" у всіх турнірах).

Чому Коноплянка здав

Рік тому Євген у цей час працював з "Дніпром" на зимових зборах. Особливості українського чемпіонату такі, що з грудня по лютий футболісти не мають серйозної ігрової практики. І це клуби, які забезпечили собі єврокубкову весну. Якщо команда не грає у лютому плей-офф єврокубків, то серйозні матчі взагалі розпочинаються на початку березня. Цей фактор дається взнаки, оскільки вперше в кар'єрі Коноплянка після нового року грає на високому рівні.

У жовтні-грудні 2014-го за "Дніпро" Коноплянка відзначився 2-гольовими пасами і 2-а голами (в грудні). У проміжку з лютого по травень 2015-го Конопка віддав 4 гольові передачі (3 у єврокубках) і забив 4 голи (1 у єврокубках). 

Якщо порівнювати дві частини чемпіонату України, то Коноплянка грав сплесками. Були вдалі проміжки у першій частині сезону, які чередувалися зі спадами. Навесні був другий сплеск форми. 

Що буде далі

В Іспанії Коноплянка наразі не може призвичаїтися до чемпіонату, де потрібно демонструвати однакову якість гри протягом більшої частини сезону. Але загалом пік форми жовтень-листопад, поступовий спад у грудні - характерна ознака після чемпіонату України. Вже у лютому-березні Коноплянка повернеться на рівень осені 2015-го. 

Якщо він зможе "вбити в собі" гравця УПЛ, то в наступному сезоні стане основним гравцем "Севільї". Якщо ж ні - Емері і надалі шукатиме виходи, виставляючи на позиції лівого вінгера захисника Ескюдеро, як це було в останньому матчі з мадридським "Атлетико" (0:0).

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme