Чи напрацював Ярмоленко на трансфер у "Челсі" (СТАТИСТИКА)

Під час матчу Україна - Іспанія (0:1) на трибунах "Олімпійського" за грою стежив тренер "Челсі" Моурінью

Чи напрацював Ярмоленко на трансфер у "Ч…

Коментатор поєдинку Віктор Вацко поділився нібито конфіденційною інформацією, мовляв, приїхав стежити за Ярмоленком. Варто сказати, що інформація коментатора недостовірна. 

Моурінью, який під час гри спілкувався з тренером "Шахтаря" Луческу та гендиректором клубу Палкіним, прилетів до Києва не за футболістом "Динамо"

Чи напрацював Ярмоленко на трансфер у "Челсі" (СТАТИСТИКА) - фото 1

Наше джерело у київському клубі підтвердило, що "Челсі" та особисто Моурінью не цікавляться жодним футболістом киян, включаючи Ярмоленка.

Візит Моурінью до Києва мав відразу кілька цілей. В складі збірної Іспанії в матчі з Україною вийшло два футболіста "Челсі" - Фабрегас і Аспілікуета. У складі збірної України на поле у старті вийшло три гравці "Динамо" - Ярмоленко, Гармаш, Кравець. Саме з "Динамо" гратиме "Челсі" у Лізі чемпіонів 20 жовтня. Подивитися на власних гравців, а також футболістів суперника в одному матчі - чому б і не приїхати?

Втім, Моурінью вбив не двох зайців, а відразу трьох. Коуч прилітав також і для розмови з Луческу щодо Алекса Тейшейри. Ніхто, крім Луческу, не розкаже краще про плеймейкера, якого він виховав. 

У Моурінью в складі грає екс-"гірник" Вілліан - його також виховав румунський тренер. Щодо Тейшейри, то, за нашою інформацією, "Челсі" придивляється до футболіста. У ньому вони бачать конкурента Оскару на позиції атакуючого півзахисника. 

А що ж Ярмоленко?

Чи напрацював Ярмоленко на трансфер у "Челсі" (СТАТИСТИКА) - фото 2

Лідер "Динамо" провів, мабуть, один з кращих матчів за збірну України. Він віддав 37 передач. 76.2% пасів Ярмоленка були точними. Граючи на фланзі проти Аспілікуети та Фабрегаса, а також пресингуючого Ноліто, Ярмола зміг здійснити 3 вдалі обводки. Він чотири рази пробивав по воротах, 1 раз влучив у ствір, була також штанга. Оцінка за матч - 7.25. Він став одним з кращих у нашій збірній разом з Коноплянкою та голкіпером П'ятовим. Щоправда Ярмоленко зовсім не був корисним у відборі. Тут у нього "бублик". 

Щоб уявити Ярмоленка у складі "Челсі", достатньо поглянути на останній матч команди Моурінью проти "Саутгемптона" у чемпіонаті (1:3). 

Головним конкурентом на правому фланзі у Ярмоли міг би стати Вілліан. Бразилець швидше біжить, але так само погано грає у відборі. В матчі з "Саутгемптоном" він зовсім не руйнував атаки. Особливістю Вілліана є його вміння зміщуватися у центр. Ярмоленко теж так може грати, але працює виключно лівою, у той час як Вілліан може передачу віддати і пробити обома ногами. 

Вілліан - майже універсал. У клубі він може зіграти на правому і лівому флангах, а також у центрі поля. 

Загалом Вілліан провів у нинішньому сезоні 7 матчів у Прем'єр-лізі, забив два голи, а також двічі відзначився у двох матчах Ліги чемпіонів. Середній показник точних передач у Вілліана становить 85%. У Ярмоленка - 82%. Андрій також забивав у Лізі чемпіонів - гол "Маккабі", чотири рази відзначався у чемпіонаті України. Але це зовсім інший рівень. 

Також у "Челсі" Ярмоленку довелося б конкурувати з Педро. Але можна зробити висновок, що Ярмола своєю вчорашньою грою, а також працьовитістю у Лізі чемпіонів, може довести ТОП-клубам, що він готовий грати в Англії. Влітку футболіст піде з "Динамо", цілком можливо, що в клуб рівня "Челсі". Але і в команді Моурінью він би не загубився. 

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme