Центр Києва наглухо заблокований силовиками: Готуються до опозиційного мітингу (ФОТО)

Урядовий квартал у центрі столиці наглухо заблокували ще вчора ввечері

Центр Києва наглухо заблокований силовик…

Про це повідомила журналістка Тетяна Даниленко на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Урядовий квартал наглухо заблокований. У дворі Жовтневого палацу тренуються бійці Нацгвардії - навіть під час параду на Хрещатику не було їх стільки. Та і настільки масштабного перекриття я ще не бачила", - написала журналістка.

Тим часом столична мерія повідомила, що 17 жовтня з 06:00 у зв'язку з посиленими заходами забезпечення публічної безпеки в центральній частині міста буде перекрито вулиці, а саме:

вул. Грушевського – від перехрестя вул. Грушевського з Парковою дорогою до станції метро "Арсенальна";

вул. Інститутська – від перехрестя вулиць Хрещатик та Інститутської до Кловського узвозу та Кловський узвіз до перехрестя з вул. Мечникова;

вул. Липська – від перехрестя вулиць Грушевського та Липської до вул. Інститутської.

Також повністю буде перекрито рух на вул. Лютеранській, вул. Круглоуніверситетській, вул. Городецького, вул. Шовковичній та у провулку Кріпосному.

Як відомо, 17 жовтня в центрі Києва планують зібратися на акцію протесту прибічники колишнього голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі.

Нагадаємо, СБУ перевіряє інформацію щодо намірів лідерів окремих радикально налаштованих структур здійснити провокації з можливим силовим сценарієм під час проведення масової громадської акції 17 жовтня 2017 року в Києві.

Повідомлялося, що на одному з українських сайтів розмістили інформацію про платний масовий збір людей на опозиційну акцію 17 жовтня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme