"Парни С.С.": На війну за "Десну"

Depo.ua продовжує цикл публікацій, присвячених фанатським "фірмам" України. Четверта наша розповідь про хлопців з Чернігова

"Парни С.С.": На війну за "Десну"…

Всі матеріали про фанатські "фірми" читайте у "Трудових резервах", а також читайте Спецпроекти.

"Парни С.С." - так називається молода фірма з Чернігова, утворена у 2011 році. У когось "С.С." у назві викличе асоціацію з нацистами, але це лише скорочення назви "Парни Северной Столицы". 

Активний фанатський рух у Чернігові народився у 2006 році. Була така собі контора "Dangerous Crowd", котра утворилася в 2007. Пізніше вона розпалася, а на її уламках утворилися "Парни С.С.".

Спочатку хлопців не цікавив навколофутбол. Вони не брали участь у "махачах", лише ходили на сектор чернігівської "Десни", робили цікаві акції, малювали банери. Привертати увагу вирішили часто спалюючи прапор Ізраїлю, вивішуючи прапор НСДАП, також був прапор "волю Палестині". Після частих таких акцій, зрозуміло чому, чернігівська "кузьма" розпочала критикувати ультрас, вони змушені були піти на найвіддаленіший сектор, щоб не заважати людям. 

"Парни С.С.": На війну за "Десну" - фото 1

Це Пізніше на лідера фірми вийшла людина з Конотопу і відбулася перша бійка. Чернігов переміг у "махачі" 8 на 8.

Але банду не вдалося затягнути в навколофутбол. Вони продовжували фанатіти на секторі, битися з міліцією, їздити на "ліваки" з дружніми ультрас "Оболоні" та "Зірки" з Кіровограду. 

На лідера фірми знову виходили люди. Була бійка з хлопцями із Могильова, у форматі 13 на 13 - поразка. Потім билися з друзями із Кіровограда, катали виїзди у Херсон, у Миколаїв. 

Назвати цих хлопців дуже активними у навколофутбольному житті не можна. Але вони фанатіють на секторі і одними з перших поїхали воювати за Україну.

Представники "Парней С.С." є у добровольчих батальйонах, а також у ЗСУ.

"Парни С.С.": На війну за "Десну" - фото 2

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme